Film ve diziler köşesi, kış köşesi.

Sevgili ve pek tatlı okuyucular. Bu yazı için 2 dakikalık sevgi duruşu lütfen. Ne var ? Saygı varsa sevgi duruşu da olmalı bence hehe. Neyse bekletmeden bi kaç satır aşağıya alalım sizi. Ne saçmalamışım bakalım.

-Filmlerde oyunculara değil de sadece bize gösterdikleri kısımları ya kaldırsınlar ya da oyunculara da göstersinler lan. Acıyorum, üzülüyorum ben onlara. Bağırıyosun içinden “olum ölücen haberin yok diye” onlar salak, onlar masum, bilmeden ölmeye gidiyorlar.

-Tam tersi bi durum var bi de, bi grup dangaloz fısır fısır planı anlatır ama biz duyamayız, sözde gizem katıyolar, merak etmemizi bekliyolar. Hay ben öyle gizem başlatacak senaristin yaratıcılığına. Hehe duymadılar, öğrenince çok şaşıracaklar. Hehe göstermedik kağıtta yazanı, meraktan çatlasınlar. Bravo çok güzel olmuş, çok başarılı. Direkt kapatıp televizyonu “hehe izlemediğimi öğrendiğinizde siz daha çok şaşıracaksınız” diyemiyoruz ama, niye ? çünkü umurlarında değiliz. Ben kapasam televizyonu kime ne. Ama ya HEPİMİZ kaparsak ? Şaka şaka oturun izleyin lan. Kanal değiştirin en fazla.

- Hadi hep beraber itiraf edelim, filmde bi ölü gösterildiğinde, üzülmeyi falan bi kenara bırakıp ” LAN ACABA KIPIRDICAK MI” diye dikkat kesiliyoruz ölüye. Ama bir de filmin güzel olup olmadığını ona bağlayanlar var, soluksuz izliyo hani ölüyü. Be adam, insnalar o kadar film yapmış, efektler, patlamalar ne bileyim türlü türlü ekşınlar, sen her şeyi bi kenara bırakıp “adam gıpırdadı mı lan az önce” diye sorgula. N’olucak ? Kıpırdasa ne yazar, kötü olmuş film mi dicen bi adam kıpırdadı diye. AHA VALLA GÖZ KIRPTI HİHİHİ. Aferin. Böyle film izleyenlerden gelen eleştiriler zaten ortada.

-Nolucak bu house’un hali ? Sorarım dostlar. Adam kaç sezon pörfekt oyunculuk sergiledi, ödül yok ortada. Bitiriyolar diziyi de.

-Bazı karakterlerin ismi sabit kalır. Harry potter 70 yaşına gelsin, 700 filmde oynasın. Ben ona harry derim yine de.

-Film ararken puanlara bakanlardansanız şu yorumu yapmışsınızdır. ” OHA LAN 3.7 puanlık film mi olur, telefonla mı çekmişler filmi ? “

-Film isimlerini türkçeye çevirecek kişilerden istenilen ilk özellik ingilizce bilmemesiymiş. Şu anda sıkmışta olabilirim. Ama haklıyım. eternıl sanşayn of dı sıpotlıs maynd, başka sözüm yok hakim bey.


-Film izlerken nelere dikkat etmek gerek ? Hangi filmi hangi havada izlemeliyim ? Kız arkadaşla aksiyon filmi izlesem sorun olur mu ? Nerede o eski filmler ? gibi sorularınızın yanıtları bir dahaki yazımda.

Var mı lan böyle sorular soran acaba dskljfdslkfjs ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder